close
Избери јазик

  • English
  • Macedonian
  • German formal - Sie
Top Panel
Language
Top Panel
  HOBO  
PDF Испечати Е-пошта

ЗЕГИН Минато и иднина

Резултати
Презентираните рангирања се наведени во согласност со годишното издание на 200 НАЈГОЛЕМИ ФИРМИ ВО МАКЕДОНИЈА, изработено и издадено од страна на Евро Бизнис Центарот- Скопје, поддржано од Министерството за Економија на Република Македонија.

Визија за иднината
ImageИнспирирана од нашата мисија, да се биде во служба на здравјето на граѓаните, Зегин има намера да ги прошири дејностите.

Проектот за отпочнување на сопствено прозводство на екстракти од етерични масла со природен CO2 е финализиран.

Проектот за "Производство на здрава и свежа храна е дел од нашиот стратешки план и истиот треба да отпочне со купување на најголемиот ладилник во Република Македонија.

Во согласност со една од нашите цели, да се биде лидер во фармацевтскиот бизнис во Република Македонија и регионот, Зегин планира да ги прошири деловните полиња и да отвори нови аптеки во Косово, Албанија и Србија.